planEfter vores tur til Nordjylland, hvor vi fik besøgt hele familien og set en masse af hvad det kære Jylland har at byde på havde jeg naturligt travlt da vi kom hjem igen. En uge væk fra arbejde gjorde at jeg var kommet lidt bagud med nogle kunder og skulle have fulgt op på en del ordrer. Jeg har derfor haft et par særdeles travle dage på det seneste hvilket har gjort at humøret måske ikke har været så højt som det plejer at være.

Det er selvforskyldt kan man sige, men det gør det dog ikke at det er så meget bedre. Jeg har altid været glad for mig arbejde, men lige i denne uge må jeg indrømme at det har været lidt svært og det store læs at opgaver på mit skrivebord har været hårdt for mig. Jeg må dog bide det i mig og komme tilbage.

Dog har der været noget positivt. De lange dage på arbejde har givet mig god tid til at dagdrømme lidt og tænke. Jeg har som tidligere nævnt altid store planer med huset. I løbet af ugen har jeg givet tankerne frit løb og kommet med en masse nye ideer til ting der kan forbedres og laves om. Nu vil jeg ikke begynde at skrive for meget, men jeg har fået en masse gode planer som jeg vil overveje om de kan realiseres. Når jeg har fundet frem til hvad jeg vil gøre vil jeg selvfølgeligt skrive mere om det og håbe på nogle kommentarer fra jer om ideerne nu er så gode som jeg tror.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>