Med en hobby der måske ikke er så udbredt som man måske lige håber, så er det altid dejligt når man møde andre entusiaster. Jeg har i forvejen opbygget et ganske solidt netværk med andre drage-elskere og vi snakker også en del på forummet samt på Facebook og lignende hvor vi arrangerer møder, diskuterer forskellige drager, forhandlere, udstyr og lignende. Der bliver også arrangeret konkurrencer internt samt arrangeret ture til konkurrencer rundt omkring i landet samt resten af Europa. Jeg har stadigvæk min første udlandstur til gode, men håber da på at kunne komme ud snart, hvilket jeg også så småt har lagt planer for med nogle af de andre i gruppen.

Indtil videre må jeg dog nøjes med møder og turneringer i Danmark. I denne weekend gik turen så til Slagelse til netop et træf med nogle andre fra klubben. Det var en super hyggelig tur, hvor jeg mødte gamle og i den grad også en del nye ansigter. Det var selvfølgeligt rart at møde de gamle hoveder igen, men det var nu endnu bedre at møde en masse af de nye som man har set aktive i grupperne og også havde en masse at bibringe med. Vi startede med en hyggelig middag hvor der blev snakket løs og spist noget god mad inden turen gik ud for at fremvise dragerne i noget helt fantastisk dragevejr som nærmest ikke kunne være mere perfekt. Det var en god gennemført tur og jeg ser nu endnu mere frem til det næste træf i fremtiden.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>