göteborgJeg er endeligt kommet hjem efter min første tur til udlandet i forbindelse med mit drageflyvning. Turen startede fint ud med at vi mødtes hos Mathias, hvor vi slap lidt af inden turen gik den lange vej i bilen op mod det svenske. Da vi ankom til hotellet tjekkede vi hurtigt ind på hotellet hvorefter turen gik hen til drageflyveklubben som lå lidt uden for Göteborg i en nærliggende forstad.

Vi blev taget rigtigt godt imod på ude i klubben og efter vores første problemer med at forstå det svenske gik det flyvende og vi fik en god diskussion med svenskerne, de andre danskere og de tilrejsende nordmænd. Vi startede ud med diskussionen samt en god middag hvorefter det stod på filmpræsentation hvor vi fik set en del videoer fra træffet klubben havde haft for et par uger siden. Det hele var super hyggeligt og det var i den grad en sjov og anderledes oplevelse af komme ud og møde andre med samme interesse som en uden for Danmarks grænser.

Efter introduktionen gik turen ud på et næromlæggende område ude ved vandet hvor vi skulle fremvise vores drager. Det var en helt perfekt dag hvor vinden også var ganske fremragende. Der blev fløjet drager til den store guldmedaljer i et prægtigt vejr. Bagefter gik turen tilbage til klubben hvor vi endnu engang mødtes og samles over gode historier og udvekslede erfaringer.
Det var i sandhed en ganske fremragende tur og jeg glæder mig i den grad til at komme ud på trf i udlandet igen.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>