jonTænker du også over hvad denne blog lige præcist handler om? Lad mig forklare det så kort jeg kan: Mange er jer kender mig i forvejen, men derfor kan jeg nu alligevel godt introducere mig selv.
Jeg hedder Jon og er 29 år gammel og kommer oprindeligt fra Nordjylland, men er for 5 år siden flyttet til Fyn, hvor jeg nu bor lidt uden for Svendborg på et nedlagt landbrug, frisk på både bylivet og den helt fantastisk natur. Ud over mit arbejde og familie, så bruger jeg størstedelen på mine hobbier, hvor den mest markante (og det som bloggen omhandler) drageflyvning.

Jeg var som mange andre børn betaget af drageflyvning i en tidlig alder og brugte en stor del af min barndom i det nordjyske sammen med min far på drageflyvning. Drageflyvning var en stor del af mit liv som barn, men som så mange andre børn voksede jeg op og fik andre interesser som begyndte at tage mere tid af mit liv og jeg kom dengang lidt væk fra drageflyvning.

Da jeg havde overstået gymnasietiden og den vilde ungdom hvor alkohol og piger var det eneste min unge hjerne kunne tænke på genfandt jeg dog gnisten. Det var især efter at jeg mødte min kone Julie at jeg genfandt gnisten. Da vi fik vores første barn, Jonas, huskede jeg tilbage på alle de gode tider jeg havde med min egen far og drageflyvning som barn. Dette gjorde at jeg valgte at tage drageflyvningen op igen. Det startede i det små, men efter at havde været igennem et par billige drager tog jeg det næste skridt og fik købt en ny og dyrere drage i høj kvalitet. Lige siden dag har jeg været fanget og det er det liv med dragerne jeg beskriver på denne blog.