Jeg er i gang med tusinde projekter for tiden hvilket er både godt og skidt. Det er super dejligt endeligt at komme i gang med huset og få sat noget i værks så vi kan få det hele på plads og gjort endnu bedre end det er nu. Det har desværre ikke været vejr til at begynde på det store projekt med terrassen. Det er dog ikke helt skidt idet jeg har kunne fokusere på et område der har trængt i endnu længere tid, stuen.

Vi fik malet stuen tilbage i efteråret hvilket var ganske tiltrængt og det blev også fantastisk flot. Dog har den nye flotte farve ikke kunne fremstå så flot med de slidte møbler vi havde i stuen. Jeg har derfor været på udkig efter nye møbler, hvor især et nyt spisebord til mine ellers så flotte stole har været tiltrængt. Jeg har været på kig efter et par flotte borde fra Trademax.dk som jeg blev anbefalet af Mathias. Han kunne varmt anbefale møbler og det ser også ud til at jeg snart har fundet mit nye bord til stuen. Jeg fandt en række gode borde inde på http://www.trademax.dk/moebler/spisebordssaet/spiseborde-utan-stolar hvor jeg især har været lidt forelsket i nogle af de lysere borde med træben.

Det er dog stadigvæk et lidt svært valg og jeg skal jo netop sørge for at jeg kan finde noget der vil passe stuen i lang tid og selvfølgeligt også vil tilfredsstille resten af familien, jeg håber dog på at have truffet mit valg snarest muligt og få lækkert nyt til stuen.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>