terasseSom mange er jer trofaste læsere nok ved og allerede nu, forhåbentligvis, har læst en masse op så er jeg noget af et engageret menneske når det kommer til indretning og forbedring af mit hus. Da vi købte vores hus i sit tid som en nedlagt gård var det også i en tilstand som var noget der hørte 50erne til og som til tider var direkte kritisabelt. Det tog et hårdt og langt år førend vi faktisk følte os tilpasse i huset og det ikke føles som noget fra den tredje verden når vi lukkede døren.

Selvom huset nu er nogenlunde beboeligt så stopper jeg aldrig med mine planer. Der er altid tanker kørende i mit hoved på hvad jeg kan lave om og hvad jeg kan forbedre og dette gør sig også gældende nu. Jeg har de seneste par dage med lange dage på arbejde tænkt over hvad jeg kan forbedre og nu kan jeg så endeligt sige, at jeg endeligt skal have anlagt en ordentlig terrasse!
Lige nu har vi et forfaldent mindre udeskur tilknyttet huset som dog er ganske hyggeligt men i en særdeles gammel stand og også føles indelukket. Min plan som den ser ud nu er, at rive hele det grimme ned og starte forfra. På pladsen hvor der er skal der anlægges et halvtag og så ellers nogle fine brosten. Jeg har selvfølgeligt tænkt at der skal være nok plads til også at have nogle lækre møbler og en eventuel grill så vi kan få hygge for alle pengene.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>