Når jeg siger at jeg er vild med at flyve med drager så har jeg tit mødt nogle lidt mærkelige blikke. Folk stiller gerne nogle lidt sjove spørgsmål og undrer sig over at man går op i noget der er ”så barnligt” i min alder. Egentligt kan det lyde lidt barsk når folk stiller denne slags spørgsmål, men jeg kan dog egentligt godt forstå den mistro og undren som folk til tider har. Folk husker på drager som noget de havde dengang de var barn og så ikke længere. De har selvfølgeligt lidt ret, for det er ikke noget man ser mange over 10 år gøre sig meget i. Jeg finder det selvfølgeligt lidt trist at der er så mange fordomme, for det er så meget mere end en børneleg.

For mig der er drager med til at skabe en frihed som jeg ikke har fået med andre hobbyer og samtidig er det også noget jeg kan gøre med hele familien. Både min kone og min søn har også været fanget af interessen og det har selvfølgeligt været med til at gøre det hele meget nemmere. Det er en nem og let hobby som er billig. Drageflyvning ved stranden og lignende giver en god undskyldning for at komme ud i naturen og så er det også en fantastisk følelse når vinden tager rigtigt fat og giver nogle gode riv i dragen. Man føler sig kontrolleret men også samtidig i kontrol når man lærer at beherske den stærke vind.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>