Jeg har fået en del spørgsmål som følge af en stor stigning i læsere på min blog. Det er jeg selvfølgeligt super glad for og det er super fedt for mig at se det endeligt er kommet ordentligt gang i min blog! Jeg har desværre ikke haft det store overskud til at kunne besvare alle spørgsmålene de seneste par dage idet Jonas har været småsyg. Han er heldigvis kommet sig igen og jeg kan nu komme tilbage til de mange spørgsmål jeg har fået og er glad for at have liggende.

Et af de spørgsmål som mange af jer har stilt er hvordan man egentlig kommer i gang med drageflyvning? Det er et godt spørgsmål og det svinger selvfølgeligt efter hvilken type drageflyver man er. Først og fremmest er det vigtigt at fastlægge hvor meget tid og hvor mange penge man vil bruge. For nybegynderne vil jeg anbefale at gå ind på forummet og starte inde i begyndersektionen hvor der er masser af gode råd og vejledning samt en fin guide lavet af undertegnede med links til webbutikker og nogle gode startsæt.

Når man vælger sin drage er kvalitet og holdbarhed meget vigtigt. Jeg ser mange som køber dyre drager som simpelthen er for ringe kvalitet og desværre går meget let itu. Derfor er det vigtigt at udelukke mange af de mainstream forhandlere som forsøger at slå plat på nybegynderne og sælger dyre drager af dårlig kvalitet. Det er desværre ret udbredt og derfor også noget man skal være meget påpasselig med og læse godt op på inden man starter.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>