Jeg har nu et par gode år på bagen når det kommer til drageflyvning og er også ved at have skabt mig et solidt og fantastisk netværk. Jeg har fået et par venskaber for livet igennem drageflyvning og er gået fra til at have det som en amatørhobby til at være mere engageret og være en del af både det danske og lidt det internationale miljø inden for faget.

Selvom jeg har været drageflyver i så mange år så har jeg stadigvæk min første udenlandske tur til gode. Det bliver der dog lavet om på nu, hvor jeg netop sammen med Mathias og Kristian fra vores lokale klub har arrangeret tur til Göteborg, hvor vi skal mødes med den lokale klub. Selve turen er i sig selv meget simpel. Vi har valgt at køre hele vejen, hvor vi tager ruten op fra Malmø og hele vejen op af den svenske vestkyst for så at ankomme til Göteborg hvor vi bliver indlogeret på et hotel i nærheden af havnen. Herefter skal vi til foredrag ude i klubben som er den største af sin slags i Sverige og den 2. største i Nordeuropa, kun overgået af klubben i Oslo. Vi skal herefter have to dage sammen med de lokale fra klubben hvor der kommer klubbens medlemmer samt en række fra Danmark udover os tre. Vi skal have et foredrag og så selvfølgeligt ud og fremvise de mange drager vi har. Vi håber på en god tur og at den svenske vind er os gusten når vi ankommer.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>