Som tidligere nordjyde savner jeg også den friske natur og havvinden man nærmest kan opleve alle steder omkring og nord for Limfjorden. Vi har netop gennemført en helt fantastisk familietur til det nordjyske, hvor der blev udført et hav af aktiviteter. Først og fremmest var vi på besøg da min far fyldte 58 år, hvilket selvfølgeligt skulle fejres i stor stil med besøg af hele den nærmest familie. Det var en super god komsammen og også dejligt for Jonas at se noget af familien efter en alt for lang periode hvor vi desværre ikke har haft mulighed for at komme til det nordjyske.

Tiden blev også brugt fornuftigt ud over familiefest. Vi tog blandt andet en tur til Aalborg hvor vi fik set noget af byen og jeg kunne genleve noget af min ungdom fra mine dage hvor jeg boede fast i byen. Vi tog også på en dejlig tur ud til Skallerup Klit, hvor Jonas for alvor fik mulighed for at udfolde sig. Et par bekendte var så søde at låne os deres sommerhus ude ved feriecenteret. Dette gav os rig mulighed for at udforske området og de forskellige aktiviteter der er.

Der var helt fantastiske muligheder for indendørs og udendørs leg i og omkring centeret. Samtidig er naturen med de store klitter helt fantastiske og selvfølgeligt fik dragen også en tur ude i den kraftige vind. Ude ved klitterne er vinden helt fantastisk og der er stor forskel fra det vi normalt får på Fyn, hvilket jo selvfølgeligt er helt og aldeles fremragende!

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>