Selvom jeg gerne ville have det kunne hvis det var muligt, så omhandler alt i verden desværre ikke drager. Det har ellers været et par fantastiske uger til drageflyvning hvilket jeg selvfølgeligt også vil komme nærmere ind på snarest muligt i nogle af mine kommende indlæg, så I igen kan få en masse af mine historier angående drageflyvning, hvilket jeg håber I stadigvæk er glade for.

Den seneste tid har stået på noget mere personligt hvor jeg har haft en masse småting der skulle ordnes i forhold til mit arbejde, hvilket jeg ikke vil kede jer så forfærdeligt meget med. Noget jeg dog vil berette om som også er mere positivt er den mindre transformation jeg har været med til at hjælpe Bo fra drageklubben med hjemme hos ham. Bo spurgte mig for nogle uger siden om jeg ikke kunne tænke mig at give ham en hjælpende hånd til at lave lidt om på hjemmet. Jeg er måske ikke verdens vildeste indretningsarkitekt eller noget der ligner, men eftersom jeg selv har været igennem en lignende tur, så mente Bo at det kunne være en god ide hvis jeg gav ham en hjælpende hånd, hvilket jeg selvfølgeligt ikke kunne sige nej til.

spisebord

Spisebord fra Trademax

Hos Bo var der og er stadigvæk en masse ting at lave i og omkring hjemmet. Det vi først og fremmest fokuserede på var stuen som trængte til en ordentlig hånd. Vi fik blandt andet malet og flyttet lidt rundt. Bo har lidt savnet et ordentligt miljø til at hygge i og sidde hvis man har gæster hvilket var derfor at vi havde meget fokus på selve spisebordsområdet i bunden af stuen. Der manglede blandet andet nogle nye møbler, hvilket jeg kunne hjælpe godt med at finde da jeg som sagt har været igennem samme proces selv. Ligesom hos mig, så valgte vi at anskaffe os et spisebord fra Trademax hvilket jeg selv er blevet super glad for. Vi fik kastet os en del rundt inde på http://www.trademax.dk/moebler/spisebordssaet/spiseborde-utan-stolar for at finde det rette og noget der passer til rummet. Vi vekslede en del mellem nogle forskellige borde, hvor vi først havde et rigtig godt øje til dette hvilket jeg selv mente var super fedt. Det var også noget vi længe sad og var blot få sekunder fra at bestille, men vi valgte dog alligevel at tage et kig mere inde på siden og ser hvad der ellers var af muligheder da det jo skulle passe helt perfekt til rummet. Vi valgte at gå med en lidt lysere løsning og valget faldt så på denne sag i stedet  idet stuen i sig selv er lidt mørk og det derfor vil være en god ting hvis vi igennem bordet kan bryde lidt og få noget mere lys ind den vej.

Det tyder på at det var et godt valg og Bo samt familien er indtil videre fantastisk glade for bordet som har vist sit værd og er blevet flittigt benyttet på det seneste. Vi er dog langt fra færdige med det lille projekt og har stadigvæk en del ting vi skal have ordnet. Vi skal blandt andet have kigget på køkkenet som også trænger til en ordentlig tur, hvor jeg igen er sat på som vejleder og skal være med til at få det til at blive som nyt.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>